Om oss

VD Mikael Landbergsson bygg ing.
Åre Hantverkare AB Startat 1993. Utför alla förekommande byggentreprenader i storlek upp till större villor för permanentboende. Från grund till färdigställande. Även plattsättning. Vi använder helst material som är sunda för både människa och miljö. 

Förutom branschvana sedan 1987 har vi även de tidigare gällande utbildningarna: Ansvarig arbetsledare, husbyggnad och betonggjutningar klass 2.

Vi har bra samarbete med de skickligaste entreprenörerna i trakten för El, VVS och grävning. Så även de arbetena utförs i tid och med högklassigt resultat.

Vi är extremt kostnadseffektiva på konstruktion i lösvirke. Inga ryggsäckskostnader i form av säljare eller kontorspersonal som prefabföretagen måste lägga på marginal för. Våra lösvirkesstommar är alltid torra när de byggs in. Har du otur på leveransdagarna med prefabkonstruktioner kan hela huset bli förstört av regn. Ett schema som inte går att ändra för väder. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt koncept.

Jon Landbergsson

Slutför sista året på NIU fotbollsgymnasium i  Östersund. Spelar i Frösön Div 2. Jobbar med oss på ledigheter. Stark och alert!

Martin Nowotny

Mångsidig hantverkare. Bygger allt från skidor, båtar och husvagnar till hus. Som en parentes, har han med egen fabrik, tidigare tillverkat några av europas bästa lössnöskidor.  


Åre Hantverkare AB

Mikael Landbergsson bygg ing.
Martin Nowotny

Jon Landbergsson